Ανακαλύψτε την Βόρεια Εύβοια

facebook2
Γλώσσες

Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο Ευστράτιος – Λουτρά Αιδηψού

Hotel Efstratios Aidipsos

Με παράδοση στη φιλοξενία από το 1977 και ανακαινισμένο concept, το ξενοδοχείο Ευστράτιος στα Λουτρά Αιδηψού, προκρίνει την αμιγώς οικογενειακή του ατμόσφαιρα ως απάντηση στις απρόσωπες ξενοδοχειακές υποδομές.


Στο ισόγειο μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, ενώ στο cafe – bar του καταλύματος δροσεροί χυμοί και ευφάνταστες αλκοολούχες μείξεις θέτουν τις ιδανικότερες βάσεις για ένα κεφάτο βράδυ στην Αιδηψό. Μόλις 50 μ. το χωρίζουν από τα υδάτινα χάδια της κοντινής παραλίας και τις ευεργετικές ιδιότητες των περίφημων ιαματικών λουτρών της περιοχής, ενώ κατορθώνει παράλληλα να συνταιριάζει αρμονικά την ηρεμία με την έντονη ζωή του εμπορικού κέντρου της πόλης, που βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από το ξενοδοχείο.

Μην αργείτε λοιπόν, με αφετηρία την ανανεωμένη λουτρόπολη της Αιδηψού θα ανακαλύψετε όλες τις κρυφές χάρες της Βόρειας Εύβοιας και θα χαλαρώσετε κάνοντας Spa στα γνωστά νερά ιαματικά!

Επιλέξτε την ποιότητα του Ξενοδοχείου Ευστράτιος για την Διαμονή σας καθώς και τις πολλές οικονομικές προσφορές μας.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον covid -19, σας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες διαμονής και ένα οικείο περιβάλλον ώστε να απολαύσετε τις ημέρες της διαμονής σας.

Τα Δωμάτια μας

Τα 27 δωμάτιά του ξενοδοχείου Ευστράτιος στα Λουτρά Αιδηψού υπηρετούν μια λιτή διακοσμητική λογική, ανάγοντας τις λειτουργικές ανέσεις σε προτεραιότητα, για την πλήρη ικανοποίηση του φιλοξενουμένων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τη δική τους τουαλέτα / μπάνιο και άνετα ανατομικά κρεβάτια.

Δυνατότητα απλής διαμονής, με πρωινό και διαμονή με γεύμα.